PRIVATE SELSKABER
Vi giver dig mulighed for at afholde dit private arrangement i en autentisk herskabsvilla på Østerbro med egen have, orangeri anno 1905 og marmorbelagt spiseareal. Vi står for alt, og tilbyder en afslappet og samtidig eksklusiv aften hvor i er de eneste spisende i villaen.
Vores menu, bestående af snacks og deleretter, indbyder til hygge og socialt samvær.
Vi tager hensyn til vegetarer og andre specifikke preferencer.
MENU VINTER 2018
Forret/småretter:
Østers – æblegranité – røget olie
Jordskokker – sukkertang – stenbiderrogn
Svampe dashi – pocheret æg – blæretang – bede-nudler.
Stegte saltsild i vinagre – porre – tørret æggeblomme – ristede urter
Tatar på fisk – stikkelsbær – peberrod – malt
Vaffel – røget kammusling – kyllingeskind – æble – brunet smør
Kold lamme porchetta – gulerod – kærnemælk – estragon
Hovedret:
Glaseret lammebov eller sæsonens fisk stegt med urter
Blomkåls servering (aske – yoghurt)
Selleri servering (brunet smør – persilleolie)
Kål servering (mormordressing – fast fåreost)
Sides: Lobio på guleærter - Græskar salsa - Røget chili og syltede ribs - Fladbrød med porre og timian
Næsten sødt: Rødbede – kirsebær – gedeost – karamel
Sødt: Æbletærte – hasselnøds parfait – krokant – brunet smør
Velkomstdrink
5 snacks/småretter
Hovedret
Næsten sødt
Sødt
Vinmenu (naturvine –mere, bedre, dyrere)
Kaffe, the og biscuits/småkage
Drinks
Pris pr. kuvert: 1400 kr.
Velkomstdrink
3 snacks/småretter
Hovedret
Sødt
Vinmenu (naturvine)
Kaffe, the og biscuits/småkage
Pris pr. kuvert: 1000 kr.
UD AF HUSET
Vi kommer med maden, anretter den for jer og sørger for at alt går som det skal.
3 snacks + hovedret + sødt (fra ovenstående menu)
Pris pr. kuvert: 400 kr.
Kok til afvikling: 1500 kr. pr. kok
Transport: 500 kr.
– minimum 20 kuverter –
RECEPTIONER
Vores småretter og snacks passer perfekt til din forestående reception, hvor vi sørger for at både den sultne- og lækkersultne gæst bliver godt tilpas.
Vi anbefaler 5-7 små retter pr. person.
MENU VINTER 2018
Snacks / småretter:
Jordskokker – sukkertang – stenbiderrogn
Spidskåls taco – røget torskerogn – surkål – kartoffel crème m. peber
Stegte saltsild i vinagre – porre – tørret æggeblomme – ristede urter
Blæksprutte (friteret) – røgede bønner – salsa (urter & rødløg)
Tatar på fisk – stikkelsbær – peberrod – malt
Vaffel – røget kammusling – kyllingeskind – æble – brunet smør
Zurrapa 'in homage to Orson Wells' – ristet brød – surt
Surdejspandekage – braiseret gris – koji mayo – pære
Oksepastrami 'in homage to Henriques' – hybeneddike – brændte løg –vesterhavsost – syrnet fløde. Laves både som sandwich eller charcuteri.
Kold lamme porchetta – gulerod – kærnemælk – estragon
Hjemmelavede lammepølser – brød – pickles – mayo med røg
Næsten sødt: Rødbede – kirsebær – gedeost – karamel
Sødt: Æbletærte – hasselnøds parfait – krokant – brunet smør
Pris pr. ret: 55 kr.
Kok til afvikling: 1500 kr. pr. kok
Transport: 500 kr.
– minimum 20 personer –
VILLAEN PÅ KRAUSESVEJ
De gamle mursten på Krausesvej er et autentisk skattekammer af ikonisk arkitektur og enestående interiør. Villaen på knap 1000 m2 rummer blandt andet en marmorbelagt spisesal med tilstødende bar og et orangeri anno 1905. I den store grønne have rundt om villaen kan du byde dine gæster velkommen, nyde et glas vin og gå på opdagelse i vores skønne køkkenhave.
Villaen på Krausesvej 3, blev bygget af en indflydelsesrig jødisk familie i starten af 1900-tallet og har på mirakuløs vis overlevet både Anden Verdenskrig og 50 års byudvikling uden at miste meget af dens oprindelige arkitektur. I dag er det muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden.
Villaen huser til dagligt selskabslokaler, kontorlokaler for mindre virksomheder og bliver brugt til kulturelle arrangementer.
For at undgå madspild, overgår eventuelle rester fra selskaber til frokostordningen for villaens lejere.